ZAKLADA MARIN ČILIĆ Otvoren natječaj za stipendije i donacije

  Obavijesti         21.11.2019.
ZAKLADA MARIN ČILIĆ Otvoren natječaj za stipendije i donacije

Prije nekoliko dana otvoren je novi natječaj za stipendije i donaciju Zaklade Marin Čilić. Stipendije su namijenjene darovitim mladim sportašima i klasičnim glazbenicima kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Natječaj je otvoren do 5. prosinca 2019. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na službenoj stranici Zaklade.

Stipendije se dodjeljuju u dvije kategorije – deset stipendija za učenike osnovne i srednje glazbene škole te deset stipendija za mlade sportaše srednjoškolce koji moraju biti članovi nacionalne selekcije u individualnom olimpijskom sportu. Stipendije su namjenske i mogu se iskoristiti samo za daljnje usavršavanje poput seminara, odlazaka na natjecanja, kupnju glazbenih pomagala ili sportske opreme i slično, a prednost se daje kandidatima koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa. Uz stipendije dodjeluje se i jedna donacija školi za obnovu laboratorija prirodnih predmeta (kemija, fizika, informatika, biologija) uz uvjet da škola ima jednog talentiranog učenika u predmetu za koji predlaže obnovu laboratorija.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na info@marincilicfoundation.com .

Tekst preuzet s web stranice Zaklada Marin Čilić.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.