Objavljen je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje športskih terena Multifunkcionalne hale Viroexpa

  Obavijesti         24.11.2019.
Objavljen je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje športskih terena Multifunkcionalne hale Viroexpa

Uprava društva Viroexpo d.o.o. objavila je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje športskih terena Multifunkcionalne hale Viroexpa u Virovitici, Ulica Matije Gupca 63/3. Predmet ovog Javnog poziva je iskaz interesa za korištenje športskih terena Multifunkcionalne hale VIROEXPO putem najma, zakupa ili kojeg drugog oblika korištenja.

Športski tereni mogu se koristiti isključivo za provođenje športskih aktivnosti udruga te drugih pravnih i fizičkih osoba i to, radnim danima od 9:00 do 23:00, te vikendom i blagdanima od 10:00 do 23:00 sata. Korištenje pojedinačnog termina ograničeno je na minimalno jedan sat (60 minuta). Korisnik može iskazati interes za više termina po potrebi.

Za korištenje športskih terena korisnik plaća utvrđenu cijena najma za jedan sat (60 minuta) korištenja u cjeniku koji se može vidjeti u Javnom pozivu. U Multifunkcionalnoj hali Viroexpa, korisnici će moći koristiti sportske terene za: tenis, rukomet, mali nogomet, košarku, stolni tenis, badminton, borilačke sportove, te za ostale sportove.
Uz pravo na korištenje športskog terena korisnik ima pravo na korištenje zajedničkih prostorija – sanitarni čvor, svlačionica, tuševa.

Prijavu za korištenje termina mogu dostaviti: pravne osobe (športske udruge, športski savezi i zajednice) kao organizirani i institucionalni oblici bavljenja športom, kao i fizičke osobe ili grupe fizičkih osoba kao van institucionalni oblici bavljenje športskom djelatnošću, odnosno rekreativci. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave Javnog poziva, a prijava se podnosi na pripadajućem obrascu koji se nalazi na dnu ovog teksta. O rezultatu Javnog poziva prijavitelji će biti obaviješteni u roku od osam dana od dana zaključenja Javnog poziva.

Prijave se dostavljaju na adresu: Viroexpo d.o.o., Virovitica, trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, s naznakom „Javni poziv za korištenje termina športskih terena i prostorija Multifunkcionalne hale Viroexpo – ne otvarati“.

Podsjetimo, u hali Viroexpa u Virovitici, bit će tri teniska terena, jedan za košarku, badminton, borilačke sportove, stolni tenis te dva multifunkcionalna, za rukomet i mali nogomet.

– Nije nam cilj da se hala Viroexpa koristi samo desetak dana u godini. Ova hala, tako postaje dostupna, za naše sportaše, građane i rekreativce, tijekom cijele godine, a pritom se neće ometati održavanje sajma – kazao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Vrijednost investicije koju je financirala Virovitičko-podravska županija iznosila je 623.112,00 kuna, a radove je izvela tvrtka Edel sport d.o.o. Zagreb. Podsjetimo, zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede, Virovitičko-podravskoj županiji i gradu Virovitici, a kroz projekt Slavonija, Baranja i Srijem, Viroexpo je gradnjom multifunkcionalne hale dobio svoj dom. Bio je to prvi ostvareni projekt kroz razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Više informacija potražite na vpz.hr.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.