OTKAZANA 30. prekogranična cestovna utrka Virovitica-Barcs

  Novosti         15.09.2021.
OTKAZANA 30. prekogranična cestovna utrka Virovitica-Barcs

Poštovani i dragi trkači, prijatelji, organizatori, sponzori i volonteri!

Puno vremena i truda uložili smo u organizaciju naše 30. prekogranične cestovne utrke Virovitica-Barcs.  Nažalost, moramo vas informirati o OTKAZIVANJU MANIFESTACIJE .

Uz svesrdnu pomoć Policijske uprave Virovitičko-podravske županije i Stožera VPŽ-a, organizatori su tražili rješenja da se utrka održi. U konačnici, uvjeti prelaska granice su zbog nepovoljne epidemiološke situacije produženi i primorani smo otkazati utrku. 

Optimistično želimo napisati da ju odgađamo, ali budući da je Republika Hrvatska na crvenoj listi i broj zaraženih raste, ne možemo tvrditi da će u narednim mjesecima situacija biti bolja i da će mjere prelaska granice biti lakše.

Svim natjecateljima koji su platili startninu novac će biti vraćen. Molimo samo da nam javite želite li povrat preko banke/aplikacije ili direktno s našeg računa, za što trebamo vaše podatke (dostavite ih na mail:  tajnik@sportskazajednica-vpz.hr).

Žalosni smo jer smo uz pomoć naših prijatelja sponzora RioMare, Borotalco, Hell, MaBaker Giant Bar, Loctite, Brana, Organica Vita i ostalih pripremili bogate i zanimljive start pakete. Beskrajno im zahvaljujemo što su uvijek uz nas. 

Ispričavamo se svima koji su planirali dolazak u Viroviticu, veselili se utrci i druženju s prijateljima. Nadamo se da se vidimo iduće godine na Litice oko Virovitice Trailu, kojeg ćemo održati u svibnju 2022. još jači i spremniji nego ove godine.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.